Loading...
Introduik2024-01-28T00:16:50+01:00

Project Description

Introduik

Onze introductieduik is geschikt voor iedereen die zelf de vrijheid onderwater wil ervaren. Dit is jouw eerste kennismaking met ademen onderwater. We beginnen met een stukje theorie. Daarna gaan we spullen pakken en vertrekken we naar het zwembad waar we een uur lang onder water zullen ademen. Een fantastische ervaring die je nooit weer zal vergeten! Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je de beginselen van het duiken.

De groepsgrootte is maximaal 4 personen per instructeur. Voldoende aandacht en begeleiding dus!

Ben je echt enthousiast geworden na de introduik en wil je je eerste duikbrevet (Padi Open Water) gaan halen? Dan adviseren we je daarna graag over de mogelijkheden.

De kosten voor de introduik zijn € 50,- per persoon (incl. koffie, thee en alle materialen)

Hoe ziet de avond er uit?

We starten de introduik om 19.00 op onze locatie in Groningen (Oosterpoort Opleidngen, Protonstraat 5-1, 9743 AL, Groningen). We pakken gezamenlijk de spullen, behandelen een stukje theorie en gaan daarna naar het zwembad. Meestal gaan we gezamenlijk naar Zwembad Scharlakenhof in Haren. Hier kunnen we van 21.00u tot 22.00u het water in.  Na de duik rijden we terug naar Groningen om gezamenlijk af te ronden. Rond 22.45u zijn we klaar.

Goed om te weten

Om deel te kunnen nemen aan de introductieduik moet je gezond zijn. Wij vragen iedereen die wil deelnemen aan de introductieduik om de PADI Medische Vragenlijst in te vullen. Deze lijst kan je hier downloaden. Moet je een van de vragen met JA beantwoorden, dan betekent dat dat je eerst goedkeuring van een arts moet hebben voordat je kan deelnemen aan de introductieduik.  Wij verzoeken je om deze lijst ingevuld mee te nemen naar de introduik.

Inschrijven (datum in overleg)

Wil je een introduik doen? Vul dan hieronder je gegevens in. Vanaf 2 personen kunnen wij een introduik op verzoek plannen. Na aanmelding nemen wij contact met je op om een datum af te spreken. In het formulier kan je je voorkeur aangeven.


    Geplande introduiken

    Hieronder staan geplande introduiken waar jij nog bij kan aansluiten. Wil je aansluiten bij een geplande introduik, klik dan op ‘Boek Nu’.

    Geen Evenementen