Loading...
PADI Open Water2024-01-28T00:17:21+01:00

Project Description

PADI – Open Water Cursus

Het PADI Openwaterbrevet is het meest bekende duikbrevet ter wereld en meestal het eerste duikbrevet dat je haalt. Met het PADI Openwater brevet mag je overal ter wereld duiken tot een diepte van maximaal 18 meter.

In de Padi Openwater cursus leer je de basisvaardigheden om veilig en zelfstandig (met een buddy) te kunnen duiken. Hoe ga je om met je duikuitrusting, zwem- en ademtechniek, gewichtloos zweven, en probleemoplossing onder water zijn een aantal vaardigheden die je zult leren. Dit wordt aangevuld met theorie over de onderwaterwereld, uitrusting en de vaardigheden.

E-learning of klassikaal

Voor de theorie behorende bij de openwatercursus kan je kiezen uit E-learning waarbij je alle theorie en examenvragen zelfstandig in eigen tijd maakt op je telefoon, tablet of pc, of een klassikale cursus waar bij je de theorie en examens klassikaal doet.

Hoe ziet de cursus er uit?

De volledige PADI Openwatercursus bestaat uit 5 avonden theorie + zwembad (beschutwater) en 4 buitenwater duiken, meestal verdeeld over 2 dagen. Sommige cursisten kiezen ervoor om de alleen de theorie + zwembad duiken te doen en om de buitenwater duiken af te ronden in het buitenland. Dit heet een referral cursus.

Verder na het Openwater brevet?

Na het behalen van het Openwater Brevet kan je verder met diverse cursussen of specialties waaronder, advanced, rescue, droogpak, nitrox, nachtduiken of stromingsduiken. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Kosten Padi Openwater cursus

Volledige cursus € 525
– Incl. brevet, 5 zwembadsessies, theorie (klassikaal of e-learning) en 4 buitenwater duiken

Referral cursus € 395
– Incl. 5 zwembadsessies, theorie (klassikaal of e-learning)

 

Goed om te weten

Medische verklaring
Om deel te kunnen nemen aan de PADI Openwatercursus moet je gezond zijn. Iedereen die een duikbrevet wil halen moet een Medische Verklaring invullen. De medische verklaring kan je hier downloaden. Moet je een van de vragen met JA beantwoorden, dan betekent dat dat je eerst goedkeuring van een arts moet hebben voordat je kan deelnemen aan de openwater cursus. Je kan de arts dan het formulier laten tekenen. Wij verzoeken je om deze lijst ingevuld mee te nemen naar de cursus.

Vrijwaring van aansprakelijkheid

Naast de medische verklaring moet je een ook vrijwaring van aansprakelijkheid invullen. Dit document krijg je bij je eerste les, maar kan je ook alvast hier downloaden. 

Inschrijven (data in overleg)

Wil je een Openwater cursus doen? Vul dan hieronder je gegeevns in. Vanaf 2 personen kunnen wij een cursus op verzoek plannen. Na aanmelding nemen wij contact met je op om data af te spreken. In het formulier kan je je voorkeur aangeven.

    Soort Openwater cursus?


    Geplande openwater cursussen

    Hieronder staan geplande openwater cursussen waar jij nog bij kan aansluiten. Wil je aansluiten bij een geplande cursus, klik dan op ‘Boek Nu’.

    Geen Evenementen