Loading...
Over ons2023-02-21T14:34:05+01:00

DuikenIN Groningen

DuikenIn is een samenwerking van een aantal ex- stafleden van de Tuimelaar die een passie hebben voor duikles geven. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met het verzorgen van PADI Duikopleidingen in Groningen en omgeving. Daarnaast organiseren wij in samenwerking met duikvereniging Hydrofiel reizen en duiktrips naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. Zo staan er trips gepland naar Zeeland, Egypte en Kroatië.

Ons team van professionele instructeurs

Willem Takens

Instructeur

Willem is al meer dan 10 jaar bijna wekelijks wel ergens onder water te vinden. Hij duikt over de hele wereld op verschillende niveau’s. Grotten, diepe tri-mix duiken, duiken met een scooter of recreatieve duiken naar een mooi rif. Het maakt niet uit. Voor Willem is Duiken een fantastische rustgevende activiteit die goed tegenwicht bied aan een drukke baan. Willem is PADI Instructeur die zelf duikt volgens de hoge GUE standaarden. Hij enthousiasmeert graag anderen om ook de rust onder water te vinden.

Paul Tonk

Instructeur

Paul is Padi Staf Instructor en in aanraking gekomen met het duiken tijdens een bedrijfsuitje van zijn werk. Enerzijds is Paul een echte gadget freak (volgelaatmasker, allerlei soorten computers, droogpak, joystickvesten, TEC duiken etc etc) anderzijds geniet hij enorm van het onder water zijn en het kijken naar al het moois wat je daar tegenkomt. Anderen leren duiken en vertellen over alles rondom duiken is fantastisch. Het is steeds weer mooi om te zien dat mensen stap voor stap enthousiaster worden en het duiken onder de knie krijgen. Ik hoop je snel tegen te komen in een van de lessen, of gewoon bij een funduikje.

Mark Godlieb

Instructeur

Mark is PADI instructeur en ‘heeft iets met water’. Duiken is de grote passie, maar ook zeilen of tijdens een vakantie wind- of golfsurfen is heerlijk om te doen. De onderwaterwereld heeft veel bijzonders te bieden, van koraalriffen in de tropen tot wrakken op de Noordzee en de grotten in Mexico, Mark heeft er al veel van gezien maar er is nog veel meer dat nog op de to-do lijst staat.

Het geven van trainingen is de andere passie van Mark., Mensen nieuwe dingen leren waar hij zelf enthousiast over is, zowel beroepsmatig als in de duiksport. Sinds kort is Mark ook actief in het onderhoud en reparatie van duikuitrustingen.