Loading...
PADI Open Water2023-01-03T22:05:13+00:00

Project Description

PADI – Open Water

In deze cursus leer je de basisvaardigheden om veilig en zelfstandig (met een buddy) te kunnen duiken.

Hoe ga je om met je duikuitrusting, zwem- en ademtechniek, gewichtloos zweven, en probleemoplossing onder water zijn een aantal vaardigheden die je zult leren. Dit wordt aangevuld met theorie over de onderwaterwereld, uitrusting en de vaardigheden.

De cursus bestaat uit 5 avonden met een theorie- en zwembadles, en 2 hele dagen in het weekend voor de buitenduiken.

Hieronder staan de beschikbare data waarop je een Padi Openwater Cursus bij ons kan volgen. In overleg zijn er vaak nog veel meer mogelijkheden. Wij plannen een Openwater Cursus op verzoek al voor 2 personen. Neem gerust even contact met ons op. Kijk hiervoor op de contactpagina

PADI - Openwater Cursus

525
  • Inclusief Duikuitrusting
  • Inclusief Brevetaanvraag
  • Inclusief Lesmateriaal (boek of E-learning)
  • Inclusief Koffie & Thee

Hoe ziet de cursus eruit?

De PADI Openwatercursus bestaat uit 1 kennismakingsavond, 5 zwembadavonden en 2 dagen buitenwater.

Goed om te weten

Medische verklaring
Om deel te kunnen nemen aan de PADI Openwatercursus moet je gezond zijn. Iedereen die een duikbrevet wil halen moet een Medische Verklaring invullen. De medische verklaring kan je hier downloaden. Moet je een van de vragen met JA beantwoorden, dan hoeft er nog geen probleem te zijn. Echter verzoeken wij je dan om goedkeuring van een arts te vragen voordat je kan deelnemen aan de Openwater cursus.  Je artst kan (indien noodzakelijk) een aantekening maken op dit formulier. Wij verzoeken je om deze lijst ingevuld mee te nemen naar de cursus.

Vrijwaring van aansprakelijkheid

Naast de medische verklaring moet je een ook vrijwaring van aansprakelijkheid invullen. Dit document krijg je bij je eerste les, maar kan je ook alvast hier downloaden.