Loading...
Introduik2023-01-03T22:05:33+00:00

Project Description

Introduik

Onze introductieduik is geschikt voor iedereen die zelf de vrijheid onderwater wil ervaren. Dit is jouw eerste kennismaking met ademen onderwater. We beginnen met een stukje theorie. Daarna gaan we spullen pakken en vertrekken we naar het zwembad waar we een uur lang onder water zullen ademen. Een fantastische ervaring die je nooit weer zal vergeten!

Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je de beginselen van het duiken. De groepsgrootte is maximaal 3 personen per instructeur. Voldoende aandacht en begeleiding dus!

Ben je echt enthousiast geworden na de introduik en wil je je eerste duikbrevet (Padi Open Water) gaan halen? Dan adviseren we je daarna graag over de mogelijkheden.

Klik hieronder op ‘cursusdata’ om de beschikbare data te bekijken. Doorgaans geven wij introductieduiken op vrijdagavonden. Wanneer je met minimaal 2 personen bent kunnen wij vaak al op verzoek een introductieduik plannen.

Introduik

50
  • Inclusief duikuitrusting
  • Inclusief koffie & thee

Hoe ziet de avond er uit?

We starten de introduik om 19.00 op onze locatie in Groningen. We pakken gezamenlijk de spullen, behandelen een stukje theorie en gaan daarna naar het zwembad. Meestal gaan we naar Scharlakenhof in Haren, maar soms ook naar het Helperbad, de Parrel of buitenzwembad Hoogkerk. We zullen een uur (van 21.00 tot 22.00) onder water zijn. We ronden weer af in Groningen. Rond 22.45u zijn we klaar.

Goed om te weten

Om deel te kunnen nemen aan de introductieduik moet je gezond zijn. Wij vragen iedereen die wil deelnemen aan de introductieduik om de PADI Medische Vragenlijst in te vullen. Deze lijst kan je hier downloaden. Moet je een van de vragen met JA beantwoorden, dan hoeft er nog geen probleem te zijn. Echter verzoeken wij je dan om goedkeuring van een arts te vragen voordat je kan deelnemen aan de introductieduik.  Wij verzoeken je om deze lijst ingevuld mee te nemen naar de introduik.